Kamerplanten op kantoor

Werk / BedrijvenNo Comments

You Are Here:Kamerplanten op kantoor

Fleur je kantoor op met kantoorplanten. Je wordt er niet alleen vrolijk van, maar het oogt ook mooier en het brengt een gezellige sfeer. Breng groen naar binnen! Een kantoor trend van 2016, planten op kantoor. Maar welke plant is nou geschikt voor het kantoorleven? Planten brengen niet alleen gezelligheid, maar ze zorgen voor meer zuurstof en zijn stress verlagend en ze zorgen voor een betere prestatie. Ga dus voor lekkere kamerplanten in je kantoor om de omgeving zo iets op te fleuren en er een minder saaie bedoeling van te maken.

Planten op kantoor, een gevoel van welzijn
Uit onderzoek is gebleken dat de lucht zuiverder was en de concentratie hoger. De werknemers gaven ook aan dat ze zich tevreden voelden in hun kantooromgeving. Door te investeren in groen hebben de werknemers het gevoel dat de werkgevers iets om hun welzijn geven.

Naast welzijn, verbetert groen op het kantoor ook het concentratie geheugen. Naast de aanwezigheid van planten, helpt een ommetje in de natuur maken ook. De concentratie en werking van het geheugen kan met twintig procent verbeteren.  Groen op het kantoor geeft ook minder stress. Ook is het ziekteverzuim lager. Dit zijn dus allemaal pluspunten die het bedrijf ten goede komen, daarom is het zeker interessant om kantoorplanten aan te schaffen, dit kan bijvoorbeeld hier.

Bloemen maken ons gelukkig
Werknemers of mensen die omringt zijn met bloemen, voelen zich gelukkiger, minder gestrest en meer ontspannen thuis of op kantoor. Het dagelijks zien van mooie bloemen en/ of planten verhoogt volgens onderzoek de kijk op het leven.

Zoals je ziet hebben planten op het kantoor veel voordelen. Veel universiteiten hebben hier onderzoek na gedaan. En toch blijkt dat planten op het kantoor al deze voordelen biedt. Dus wees creatief en ga grondig aan de slag met je eigen kantoortuin!

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top