Tips om uw tuin te beveiligen tegen inbrekers

In de tuinNo Comments

You Are Here:Tips om uw tuin te beveiligen tegen inbrekers

Het is belangrijk dat we niet alleen onze woning, maar ook onze tuin beveiligen tegen inbrekers. In steeds meer tuinen komen dure meubels of apparaten te staan, zodat de tuinen steeds geliefder worden bij inbrekers. Dat komt mede doordat woningen al steeds beter beveiligd worden en tuinen dus nog een makkelijke prooi vormen. Dat is echter niet de enige reden waarom een tuin goed beveiligd moet zijn tegen inbrekers. In een tuin is een inbreker meestal vrijwel onzichtbaar zodat de tuin de ideale plek is om aldaar de achterdeur te forceren en zodoende de woning binnen te treden. Bij de voordeur loopt de inbreker doorgaans veel meer kans om gezien te worden dan bij de achterdeur. Laat daarom uw tuin beveiligen door de 24/7 slotenmaker.

Hoe beveilig ik mijn tuin?

Het beveiligen van de tuin kan zo complex gemaakt worden als u zelf wil. U kunt uiteraard beginnen door een degelijke schutting te plaatsen en te zorgen dat de sloten in de poort en andere toegangswegen veilig genoeg zijn om inbrekers buiten te houden. Ook kunt u verlichting met bewegingssensoren plaatsen, zodat inbrekers afgeschrikt worden wanneer ze ongezien uw tuin hopen te betreden.

Ruim waardevolle spullen op

Het is sterk aan te raden om waardevolle spullen nooit in uw tuin te laten liggen. Er worden complete tuinkeukens gestolen als de eigenaren een dag of zelfs maar een paar uur van huis zijn, dus ga er nooit van uit dat een object te zwaar of te log is om gestolen te worden. Berg alles van waarde achter slot en grendel op of zorg voor voldoende beveiligingsmaatregelen om de veiligheid op die manier te kunnen waarborgen. Uiteraard kan uw slotenmaker u daar meer over vertellen.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top