Een wellness paradijs in je eigen tuin

In de tuinNo Comments

You Are Here:Een wellness paradijs in je eigen tuin

Heerlijk genieten van je eigen stukje natuur zoals jij dat wilt! Ontspannen op elk moment van de dag, het hele jaar door. Dat kan heel goed en zeker ook in de winter. Hoe doe je dat? Klik hier!

Een wellness paradijs, hoe zit dat precies?

Beschouw dit als een metafoor voor je eigen tuin, welke is ingericht met prachtige bloemen en veel groen. Dit is op zich al genieten, maar om optimaal te genieten en ontspannen doe je dat onder andere in combinatie met wellness producten, comfortabele loungebanken en een gasbarbecue om heerlijk eten op te bereiden.

 1. De Finse sauna
  Dit is de sauna voor iedereen die wil ontspannen en even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De Finse sauna kan buiten geplaatst worden of in een tuinhuis. De Finse sauna kan hoe dan ook niet missen in het rijtje van ontspannende wellness producten.
 2. Loungebanken
  Na het ontspannen in de Finse sauna is het heerlijk om zomers in het zonnetje na te genieten. Op loungebanken kun je genieten van de prachtige groene natuur in je tuin, alleen of samen met je gezin.
 3. Gasbarbecue
  Voor hen die geen tijd willen verspillen aan het verhitten van houtskool en briketten door middel van onhandige aanmaakblokje is een gasbarbecue de oplossing. Een gasbarbecue is in no time op temperatuur en klaar voor gebruik, want bij optimaal genieten hoort een heerlijke maaltijd. Met een enkele gasfles ben je ongeveer de gehele zomer zoet!
 4. Tuinset
  Een heerlijke maaltijd vraagt om een prachtige tuinset om aan te dineren. Ook is het de ultieme plek om van de warme lange zomeravonden te genieten. Tuinsets zijn er in verschillende soorten en maten. Dat is maar goed ook, zodat deze precies op uw smaak afgestemd kan worden.

 

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top