Waarom jij een huis moet kopen op Ibiza

OverigNo Comments

You Are Here:Waarom jij een huis moet kopen op Ibiza

Mis jij de zomer al? De herfst is begonnen en dat kunnen we goed merken. De regen komt weer met bakken uit de hemel vallen. Droom jij ook wel eens over wonen op Ibiza? Wat nou als wij je vertellen dat  je deze droom gewoon werkelijkheid kunt maken? In Ibiza is het altijd lekker weer en het mooie eiland kent geen strenge winters. Het is een prachtig eiland voor jong en oud. Nog niet overtuigd? Wij vertellen je waarom jij een huis moet kopen op Ibiza.

Het (mooie) weer

Ibiza is elk jaar weer de vakantiebestemming van duizenden Nederlanders. Een reden hiervan is het weer in Ibiza. Het eiland staat namelijk bekend door zijn warme zomers en zachte winters. Er valt bijna geen regen in tegenstelling tot in ons kikkerlandje. Ibiza is een perfecte locatie om te overwinteren. Dit kun je natuurlijk in een hotel doen, maar je kunt ook een huis kopen op Ibiza speciaal voor de winter. Je neemt afscheid van de gure winters van Nederland en vertrekt voor een paar maanden naar het mooie Ibiza. Ideaal, toch?

Prachtige plaatsjes

Ibiza is een mooi groen eiland met veel stadjes en leuke baaien. Er zijn rustige plaatsjes waar je bijna geen toerist ziet, maar je kunt ook goed de drukte opzoeken. Denk bijvoorbeeld aan Ibiza Stad, als je van het stadsleven houdt, is dit de perfecte plek voor jou. Het is hier zowel in de zomer als in de winter altijd lekker druk en gezellig. Ook een mooie stad om te wonen is Santa Eulalia aan de oostkant van het eiland. Het is een perfecte plek om te wonen door de combinatie van rust en drukte.

Leuk voor kinderen

Bij Ibiza denken veel mensen gelijk aan hippies en feesten, maar wist je dat het eiland ook erg geschikt is voor kinderen? Er is van alles voor de kinderen te doen, zo zijn er bijvoorbeeld verschillende pret- en waterparken. Veel plaatsen in Ibiza zijn enorm kindvriendelijk en er zijn dan ook genoeg scholen op het eiland. Denk je dat de taal een probleem wordt? Wees gerust, kinderen pakken de taal enorm snel op, maar er wordt ook veel Engels gesproken op het eiland.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top