Tuinaccessoires voor het hele jaar

In de tuinNo Comments

You Are Here:Tuinaccessoires voor het hele jaar

Bestaat je tuin alleen maar uit wildgroei? Dat is ontzettend zonde, want met weinig kan je van deze ruimte al een hele mooi plek maken. Zelfs als je geen groene vingers hebt. Verwijder al het onkruid, leg tegels of kunstgras en schaf een paar stoelen en een tafel aan zodat je hier lekker kunt genieten op zonnige dagen. Om het plaatje helemaal compleet te maken, voorzie je de tuin nog van een aantal leuke accessoires. Als je het niet ziet zitten om bij elke regenbui of als er sneeuw valt alles weer naar binnen te moeten verplaatsen, kan je ook kiezen voor woonaccessoires die geschikt zijn voor de verschillende seizoenen.

Beelden in je tuin

Naast planten zijn ook beelden een geliefde versiering voor de tuin, zoals tuinkabouters en boeddha’s. Kies in dit geval wel voor de iets grotere en zwaardere exemplaren, zodat je zeker weet dat je niet gelijk puin hoeft te ruimen na een zware storm. Daarnaast voorkom je ook dat de beelden uit je tuin gejat worden. Het klinkt wellicht een beetje gek, maar het komt vaak voor dat tuinkabouters op een mysterieuze wijze opeens uit een tuin verdwenen blijken te zijn.

Gezellig rondom de buitenhaard

Als de temperatuur buiten iets gedaald is, maar het is verder nog droog kan het heel fijn zijn om toch nog even buiten te zitten. Neem een aantal dekentjes mee en zet eventueel een heater neer voor wat extra warmte. In dit geval komt een buitenhaard heel goed van pas, deze zal zorgen dat je het niet koud krijgt als de zon zich minder laat zien. Deze wordt geleverd in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd wel een exemplaar is die bij jouw smaak past. Naast het terras verwarmen heeft een buitenhaard nog meer functies. Zo kan je dit meubel tijdens de zomermaanden ook gebruiken als barbecue. Maak je geen zorgen om slijtage, dankzij het materiaal van deze haard kan deze wel tegen een stootje.

Relaxen in je tuin

Kom je niet helemaal tot rust in een tuinstoel? Kijk dan eens of een hangmat een optie voor jou is. Hangmatten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en maten en kunnen worden geleverd met een standaard of materiaal om het doek op te hangen. Zo kan jij optimaal genieten van de buitenlucht. Nu is het niet zo heel fijn om in de winter nog in de tuin in deze doek te liggen, maar er is zeker wel een manier waarop je de hangmat het hele jaar door kan blijven gebruiken. Het doek kan namelijk ook opgehangen worden bij jou in huis om daar je verdiende rustmoment te pakken.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top