Japanse hulst erg populair

OverigNo Comments

You Are Here:Japanse hulst erg populair

Ben je op zoek naar een prachtige haagplant wat een mooie toegevoegde waarde heeft op je tuin? Dan raden wij de Japanse hulst aan! Deze staat te boek als buxusvervanger. Een Japanse hulst kan erg hoog worden, soms zelfs wel 10 meter! Normaliter zal deze echter tussen de 3 en de 5 meter liggen. De plant heeft mooie, groene bladeren en staat in de maanden mei en juni in bloei. Wanneer deze in bloei staat zijn er Japanse hulst planten die bijvoorbeeld besjes geven.

Type Japanse hulst haagplanten

Er zijn vele verschillende type Japanse hulst haagplanten. Zo is er de bekende Ilex ‘Green Hedge’, de ‘Caroline Upright’ en de ‘Dark green’. Allen hebben ze hun eigen specificaties. Zo heeft de Green Hedge lichtgroen blad, Dark Green – zoals de naam al zegt – donkergroen en de Caroline Upright ook donker en geeft géén besjes.

De Japanse hulst kwekerij

In vele webshops kun je online een Japanse hulst kopen. Uiteraard kan dit ook bij verscheidene tuincentra’s. Verschillende hoogtes zijn hierbij mogelijk. Tot 10 cm, maar ook 10 – 20 cm, 20 – 30 etc. Bij Japansehulst.nl kun je ze online kopen, waar de Japanse hulst planten direct vanuit de eigen kwekerij komen. Hierdoor heb je gegarandeerd een lage prijs voor topkwaliteit. De haagplanten worden snel en netjes verpakt en altijd precies de juiste hoogte die besteld is. Daarnaast wordt er ook een groeigarantie van 3 maanden meegegeven. Hiermee heb je gegarandeerd de juiste Japanse hulst in huis gehaald voor een scherpe prijs, van uitstekende kwaliteit van eigen kwekerij en waardoor je de garantie op groei hebt. De kwekerij beschikt over de nodige kwaliteitscontroles en certificeringen waardoor je zekerheid hebt dat je de Japanse hulst bij de juist webshop online koopt.

Heb je vragen over de Japanse hulst? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten. Zij staan voor je klaar om snel een antwoord te geven over jouw vraag over deze haagplant.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top