Winterklaar maken van je tuin? Vergeet dan niet je schutting en overkapping

OverigNo Comments

You Are Here:Winterklaar maken van je tuin? Vergeet dan niet je schutting en overkapping

De winter nadert. De dagen worden korter en de temperatuur daalt.
Tijd om je tuin echt winterklaar te maken, zodat je straks in de lente weer heerlijk kunt gaan genieten van het zonnetje op je terras.

Omdat het toch geen weer is om buiten te zijn, is het de perfecte periode om de tuin eens flink onder handen te nemen!
Want als je aan de slag gaat in de tuin dan ontkom je niet aan enig overlast. Machines die geluid produceren, overal zand en viezigheid.
Zolang er geen vorst in de grond zit, kunt je prima graafwerkzaamheden verrichten en zelfs nieuwe beplanting aanplanten.

Onderhoud en vervangen schuttingen

Je schuttingen staan buiten met weer en wind en hebben veel te lijden. Na verloop van tijd zal je merken dat het hout uitdroogt, soms zelfs scheurt en dat de constructie zijn stevigheid verliest.
Tijd voor onderhoud of vervanging!
Voshaar Schuttingen uit Enschede is specialist op het gebied van houten schuttingen. Doordat zij gebruik maken van betonplaten en betonpalen, komt de door jou gekozen houtsoort niet in contact met de grond. Hierdoor zijn schuttingen van Voshaar extreem duurzaam en gaan ze erg lang mee.

Plaatsen van een overkapping

Zo aan het eind van het jaar is het een perfect moment om eens terug te blikken op het afgelopen tuinseizoen. Zijn er dingen die je deze zomer hebt gemist? Of die je anders zou willen?
Een mooie overkapping van Douglas hout kan de perfecte aanvulling zijn op je tuin.
Want is het nog wat fris in het voorjaar of najaar, dan zit je onder een overkapping lekker beschut. Met een heater of houtkachel wordt het plaatje helemaal compleet.
En is het in de zomer wel heel erg warm in de zon? Ook dan is een houten overkapping perfect om veilig buiten te zitten, zonder het risico op verbranding of oververhitting.

Dus, ga aan de slag en geniet komende lente van jouw eigen paradijs!

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top