Ben jij meteen in je tuin te vinden zodra de zon eventjes schijnt? Lekker ontspannen aan het einde van de werkdag of juist op een vrije dag even lekker met de handen uit de mouwen? Dan is er nog één trend die je aan je tuin moet toevoegen, want hiermee krijgt jouw tuin meteen een unieke uitstraling.

Nette robuustheid

Als jouw tuin netjes gesnoeid en strak is, dan is er misschien geen ruimte voor een wat robuustere look in de tuin, maar met de veelzijdigheid van steenkorven kan je nu een rauwe scheiding in je tuin combineren met de strakheid die je gewend bent. Door alle losse stenen die netjes passen in hun korf, krijgt je tuin meteen heel veel definitie zonder er rommelig uit te zien. Je kan jouw steenkorf ook zachter maken door er een bloemperk omheen te plaatsen. Het is dus de perfecte mix tussen ongerepte natuur en een strakke tuin.

Eindeloze mogelijkheden

Het fijne aan steenkorven is dat je er werkelijk alle kanten mee op kan. Je kan ze goed gebruiken om privacy te creëren in je tuin of een scheiding aan te duiden tussen specifieke plekken. Daar stopt het alleen niet. Je scheiding hoeft niet alleen een muur te zijn. In steenkorven kan je een mooie haard laten plaatsen of een waterval. Het grote aanbod in verschillende breukstenen zorgt er ook nog eens voor dat jouw steenkorf volledig matcht met jouw tuin.

Ruimte voor elke accessoire

De korven kunnen mooi geplaatst worden tussen pilaren in, waardoor je niet tegen een enorme muur opkijkt. Ook kan je buitenverlichting ophangen tussen de spijlen en stenen door, waardoor jouw steenkorf nog meer de showstopper van de buurt zal worden. De spijlen bieden sowieso ongelooflijk veel opties om jouw steenkorf mee op te vrolijken en deze volledig te personaliseren. Het is ook de ideale manier om je saaie brievenbus een makeover te geven en deze te laten matchen met de rest van je tuin.

Geen omkijken naar

Als je eenmaal een steenkorf in je tuin hebt, hoef je er vervolgens nooit meer naar om te kijken. Doordat er genoeg ruimte tussen de stenen is, kan vuil wegspoelen met de regen. Ook is de levensverwachting van een steenkorf zeker 50 jaar, dat betekent dat het een levenlang plezier oplevert. Niet alleen zien steenkorven er prachtig uit en zijn ze volledig naar smaak aan te passen, ze zijn dus ook nog eens een ongelooflijk duurzame investering voor de personalisatie van jouw prachtige tuin.