Wat is de ideale metamorfose voor uw tuin?

In de tuinNo Comments

You Are Here:Wat is de ideale metamorfose voor uw tuin?

De tuin moet een plek vormen om heerlijk in te kunnen ontspannen tijdens het voorjaar, de zomer en de herfst. Toch blijkt het voor veel mensen lastig te zijn om van de tuin een sfeervol geheel te maken. Welke struiken, bomen en planten zijn bijvoorbeeld het meest geschikt voor een mooie tuin? Hoe kan ik een groentetuin in mijn huidige tuin verwerken? Hoe kan ik andere accessoires aan mijn tuin toevoegen? Enzovoorts. In dit artikel geven we u een aantal tips om uw tuin van een metamorfose te voorzien. Vaak is het met een aantal simpel veranderingen mogelijk om uw tuin een stuk gezelliger te maken!

Maak een natuurlijke schutting met klimop

Een van de mogelijkheden die u heeft bij een metamorfose van uw tuin is het creƫren van een natuurlijke schutting. Plaats bijvoorbeeld eerst een houten schutting tussen uw tuin en die van uw buren, waarna u aan de onderzijde verschillende klimopplantjes poot. Doordat klimop razendsnel groeit zal de schutting binnen een zeer korte tijd veranderd zijn in een groene oase. Niet alleen heeft u zo meer privacy ten opzichte van uw buren, ook ziet dit er een stuk natuurlijker uit dan die kale, saaie schutting die u eerst had.

Plaats verschillende tuinbeelden in uw tuin

Naast het gebruik van een natuurlijke schutting kunt u ook kiezen voor het gebruik van tuinbeelden in uw tuin. Er worden op internet verschillende soorten tuinbeelden aangeboden, zodat u bij vrijwel iedere tuin een mooi tuinbeeld vindt. Tuinbeelden kunnen van steen zijn, maar bijvoorbeeld ook van marmer of koper. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welk type tuinbeeld het beste bij uw tuin past. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het tuinbeeld niet te overheersend aanwezig is, maar kies liever voor een ietwat bescheiden formaat tuinbeeld.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top