Tips om een jacuzzi in je tuin te integreren

In de tuinNo Comments

You Are Here:Tips om een jacuzzi in je tuin te integreren

Wil je graag een jacuzzi kopen voor in je tuin? Maar ben je bang dat de jacuzzi er niet mooi uit komt te zien in je tuin? Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Als je hier een beetje aandacht aan besteedt, kun je een jacuzzi namelijk prima integreren in je tuin. Zo kan de jacuzzi er zelfs mooi en luxe uit komen te zien. Dit is dus een echte aanvulling op je tuin! En natuurlijk is het grootste voordeel dat je op elk moment kunt genieten van heerlijk warm water, massagestralen en een moment van rust en ontspanning. Je hoeft niet meer naar een massaal wellness centrum, maar je kunt gewoon lekker privé genieten van je jacuzzi. In deze blog geven we je een aantal tips hoe je je jacuzzi kunt integreren in je tuin.

Niet alle zijwanden zichtbaar

De eerste tip is om niet alle zijwanden zichtbaar te houden. Dit kun je natuurlijk doen door de jacuzzi in een hoek van de tuin te plaatsen, maar dit is niet altijd mogelijk of ziet er niet altijd mooi uit. Daarom kun je er ook voor kiezen om de jacuzzi om te bouwen met een constructie. Het is heel mooi om te kiezen voor een constructie van hout. Ook rotsen of stenen zijn perfect om je jacuzzi om te bouwen. Dit zorgt namelijk voor een natuurlijke uitstraling en daarnaast past de jacuzzi hierdoor beter bij je tuin. Als je kiest voor een ombouw, is het wel heel belangrijk dat je nog bij bepaalde onderdelen kunt, bijvoorbeeld voor onderhoud of voor een reparatie. Het is niet handig als je hier door de ombouw niet meer bij kunt. Laat je hierover dus goed adviseren door een specialist.

Maak er een eyecatcher van

Ook kun je ervoor kiezen om je jacuzzi niet te verstoppen, maar er juist een echte eyecatcher van te maken. Creëer een eigen plekje voor de jacuzzi waar je kunt relaxen, dit is als het ware je eigen home spa! Plaats bijvoorbeeld een prieeltje waaronder je de jacuzzi plaatst, of gebruik hiervoor een natuurlijke pergola. Je maakt je eigen home spa af met een luxe ligstoel en een bijzettafeltje.

Dek om te zonnen

Vind jij het heerlijk om te zonnen na een sessie in de jacuzzi? Dan kan het heel leuk zijn om naast of aan je jacuzzi een zonnedek te leggen. Het is heel mooi als je dit zonnedek maakt van houten vlonders. Na je sessie in de jacuzzi stap je zo je zonnedek op en kun je nog even heerlijk zonnen.

Een overkapping

Tot slot kun je je jacuzzi in je tuin integreren door middel van een overkapping. Maak bijvoorbeeld een leuk hoekje in je tuin met een houten overkapping, houten trap naar de jacuzzi en een houten vlonder ernaast. Dit ziet er heel leuk uit, en daarnaast is een overkapping ook nog eens ontzettend handig. Dit zorgt er namelijk voor dat je minder last hebt van de wind, en dat er niet zo makkelijk bladeren in het water terecht komen.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top