Tuintip: L elementen van beton

In de tuinNo Comments

You Are Here:Tuintip: L elementen van beton

Je kunt l elementen op vele manier gebruiken in je tuin. Bijvoorbeeld door middel van plantenbakken te maken of een hoge rand langs de tuin te creëren. Zorg bij een verhoogde rand langs de tuin er eerst voor dat de grond gelijk is. Wanneer dit niet het geval is kun je de L elementen van beton namelijk niet op de juiste manier naast elkaar plaatsen en komt dit de stevigheid niet ten goede. Zodra alle elementen goed staan kun je ze metselen!

Wat zijn betonnen l elementen?

De naam zegt het al: betonnen l elementen zijn producten van beton in de vorm van de letter L, met dus een lange zijde en een korte zijde. Door meerdere L elementen te gebruiken en op verschillende manier te draaien en te stapelen kun je hele leuk en handige creaties maken. Je kunt bijvoorbeeld een laag muurtje langs een tuinbak maken door de korte zijde in te metselen, of door ze om en om andersom te stapelen waardoor je een opslagplaats kunt creëren van allerlei dingen die je anders in de tuin had liggen. Deze L-elementen zijn in vele verschillende formaten verkrijgbaar. Als je de korte zijde van een L element onder de grond wilt verwerken, houd daar rekening mee met de afmeting van wat je wilt kopen. Anders kunnen ze namelijk niet stevig genoeg staan. Vaak zijn er twee verschillende kleuren beschikbaar: grijs en antraciet.

L elementen van Betongoed

Betongoed heeft vele l elementen beton in het assortiment, in meerdere afmetingen en kleuren! Kom je er niet helemaal uit met welke maat en / of hoeveelheid je nodig hebt? Neem dan contact met hen op om vrijblijvend advies te krijgen van medewerkers die al jarenlang ervaring hebben in het gebruik van L elementen.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top