Ongedierte bestrijden 

OverigNo Comments

You Are Here:Ongedierte bestrijden 

Niets vervelender dan ongedierte in je woning of tuin. Zeker tijdens de zomer wil je genieten van een mooie tijd en wil je daar geen ongewone gasten tegenkomen. Er zijn verschillende soorten ongedierte die zich in je tuin kunnen voordoen. Zo heb je mollen, ratten of muizen. Deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk weg in je tuin, maar hoe. Gelukkig biedt melkbusshop hier de perfecte oplossing voor! Mollen, ratten en muizen, er zijn verschillende manieren om deze weg te jagen en hieronder lees je hoe je dat doet. 

Mollen bestrijden

Melkbusshop biedt verschillende mogelijkheden voor het bestrijden van mollen. Zo heb je mollenklemmen die je kan aanschaffen en hiermee gaat de mol meteen doodt wanneer ze in de klem terecht komt. Ook kan je de mol gaan vangen met een mollenval, hierbij wordt het dier niet gedood, maar gewoon gevangen en kan je deze ergens anders gaan zetten. Dit is natuurlijk heel wat gebruiksvriendelijker. Als laatste kan je ook nog mollen verjagen met de ultrasone mollenverjager. Je zet hem ergens in de tuin, er worden hoge tonen afgegeven die de mollen kunnen hogen en dit veroorzaakt trillingen. Dit vinden de mollen onaangenaam, waardoor ze vanzelf zullen weggaan! 

molshopen

Bestrijden van muizen

Naast het bestrijden van mollen, biedt melkbusshop ook mogelijkheden voor het verjagen van woelmuizen. Net zoals bij mollen, kan je kiezen voor diervriendelijke opties of degene die dat niet zijn. ZO is er de muizenklem, waarbij de muis meteen gedood wordt. Daarnaast is er ook een val om deze muizen te vangen, net zoals bij mollen kan je de muizen dan ergens anders plaatsen. Ook met ultrasone geluiden kan je muizen verjagen. Op deze manier hoef je ze ook niet te doden, maar ben je er zeker van dat ze uit je tuin zullen wegblijven. 

rat

Ratten bestrijden

Geen mollen of muizen in de tuin, maar ratten? Ook hier biedt melkbusshop.nl de oplossing. Hier heb je opnieuw dezelfde mogelijkheden als bij mollen en muizen. Je kan kiezen voor de diervriendelijke manieren en dat zijn de rattenval en de ultrasone ratverjager. Uiteraard heb je ook hier weer de mogelijkheid om voor de niet diervriendelijke manier te gaan als je deze dieren echt beu bent. Kies dan voor een rattenklem, op deze manier is het dier echt dood en ben je er in een keer van verlost! Dankzij melkbusshop.nl ben je in geen tijd verlost van je ongedierte zoals muizen, ratten en mollen en kan jij opnieuw genieten van een heerlijke barbecue in een mooie tuin tijdens de zomermaanden! 

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top