Betonpoer 20x20x50 kopen

In en rondom het huisNo Comments

You Are Here:Betonpoer 20x20x50 kopen

Een betonpoer 20x20x50 koop je bij Betonpoerengigant. Bij de Betonpoerengigant heb je veel verschillende soorten en maten betonpoeren, zo ook de betonpoer 20x20x50. Deze betonpoer is geschikt voor een verankering van grotere palen. Zo kun je bijvoorbeeld veranda’s, overkappingen, carports en buitenspeeltoestellen met de betonpoer 20x20x50 stevig verankeren. De betonpoer 20x20x50 kun je bij de Betonpoerengigant online bestellen. Daarin kun je ook de keuze maken of je deze met of zonder draadeind m16 wilt. Met een draadeind M16 kun je soms de palen makkelijker aan de betonpoer bevestigen. Ook kun je ervoor kiezen om er een paaldrager of stelplaat bij te nemen om de paal makkelijk op de juiste hoogte te stellen. Als je de betonpoer gaat plaatsen is het soms handig om er een funderingstegel onder te leggen zodat het nog steviger staat en minder snel wegzakt. Ook deze kun je makkelijk aanvinken via de website van de Betonpoerengigant. Als je de Betonpoer 20x20x50 en de andere benodigdheden voor 12 uur hebt besteld via de website heb je het vaak al de volgende dag in huis zodat je direct aan de slag kan gaan.

De betonpoer 20x20x50 plaatsen

Het plaatsen van de betonpoer 20x20x50 is vrij eenvoudig. Eerst graaf je een gat op de plaats waar je de betonpoer wilt hebben. Zorg dat het gat diep genoeg is om de betonpoer voor meer dan de helft onder de grond te plaatsen. Houdt ook rekening met de funderingstegel als je die gebruikt. Hierna zet je de betonpoer in het gat en zorg je dat het maximaal 10 centimeter uitsteekt. Je zet de betonpoer vast met beton of snelcement. Om ervoor te zorgen dat alles recht staat gebruik je een waterpas. Laat het drogen voordat je begint met het plaatsen van het bouwwerk. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van de Betonpoerengigant.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top