Ilex crenata

OverigNo Comments

You Are Here:Ilex crenata

Ben je al bekend met de Ilex crenata? Dit is een groenblijvende Japanse hulst. Het meest heeft de Ilex crenata nog weg van de alom bekende buxus. Omdat deze soort de laatste jaren geteisterd wordt door ziektes en aangevreten wordt door rupsen is de Ilex crenata hiervoor een prima vervanger. Alle problemen die een buxus tegenwoordig ondervindt kent deze Japanse hulst niet. Het is een gezonde haagplant die immuun is voor dit soort problemen. Bij Ilexcrenata.nl verkopen we diverse soorten Ilex crenata planten. Deze worden in onze eigen kwekerij opgekweekt tot een prachtige haagplant. Tegen scherpe prijzen zijn de diverse soorten Ilex crenata te koop via onze webshop. En het mooie is: we leveren ze razendsnel rechtstreeks vanuit onze kwekerij naar jou als klant. “Verser” kan toch niet?

Diverse soorten Ilex crenata

Bij Ilexcrenata.nl bieden we verschillende soorten Ilex crenata planten aan. De Ilex crenata, ook wel bekend als de Japanse hulst, verkopen we in de soorten: “Green Hedge, Caroline Upright en de Maximowicziana Kanehirae. Alle soorten hebben één ding algemeen: ze zijn erg makkelijk te onderhouden. De Ilex crenata van Ilexcrenata.nl zijn toepasbaar in diverse tuinontwerpen. Of dit nu een heidetuin is, een tuin met een Japans karakter of een heestertuin. Of je nu een groenblijvende haag wilt creëren of een Ilex crenata solitair wilt plaatsen in een fraaie sierpot, met deze pareltjes onder de groenblijvende planten kan het allemaal.

Makkelijk online een Ilex crenata bestellen

Zoek je kleine Ilex crenata planten die in de loop der jaren groter worden of wil je juist dat ze al bijna volgroeid zijn tot “volwassen” exemplaren? Bij Ilexcrenata.nl vind je de planten naar jouw keuze. Behalve in diverse soorten bieden we de Ilex crenata planten aan in verschillende hoogtes en potmaten. Bestellen gaat heel simpel online, gewoon vanuit de luie stoel. De beste tijd om de Ilex crenata aan te planten is aan het eind van de zomer. Maar eigenlijk kan dat ook het hele jaar door, mits het maar niet vriest. Bekijk vandaag nog welke prachtige Ilex crenata bij jouw tuinideeën passen en plaats je bestelling bij Ilexcrenata.nl. Wij zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk vanuit onze kwekerij naar je toekomt zodat je snel aan de slag kan.

About the author:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Top